Matchfunding Call

Conjuntament

Barcelona
2017/2018
Programa per donar suport a l'impuls de 24 projectes de desenvolupament econòmic de proximitat i la posada en marxa d’iniciatives en els àmbits socials, educatius, agroecològics, de consum, intercanvi i cooperatius, als barris de Barcelona. Les campanyes de crowdfunding que participin d'aquesta convocatòria comptaran amb un impuls econòmic important: per cada € que la ciutadania doni als projectes, la Fundación Goteo sumarà un € més.

PROMOTED BY

Fundación Goteo

CON EL APOYO DE:

Ajuntament de Barcelona Barcelona Activa

TERMS OF THIS CALL

 

Conjuntament és una convocatòria per l’impuls de campanyes de crowdfunding promoguda per la Fundación Goteo amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa.

En aquesta fórmula, el matchfunding, la FUNDACIÓN GOTEO participa en el programa complementant les aportacions ciutadanes, amb un efecte multiplicador, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és afavorir la posada en marxa i/o impuls de projectes vinculats al Desenvolupament Local de Proximitat, en dues modalitats temàtiques: Emprenedoria Social de Proximitat i Economies Comunitàries i Col·laboratives Procomuns.

 

See full terms
Emprendimiento social
Economías colaborativas
City

148
draft proposals
Of which
67
have been submitted

46% 54%

Map of influence of this call

News