Retorn a casa

Montseny, Espanya
Finished 10 / 10 / 2020
Funded!
Received
€ 1.667
Minimum
€ 1.500
Optimum
€ 3.087
58 Co-financiers
Contributing € 10
Cercle de Cant Sanació

Participa en un dels cercles de cant per la sanació que oganitzo periòdicament, on cantem mantres i cançons medicina d'arreu i de composició pròpia

> 09 Co-financiers
Contributing € 15
Cuento infantil "Armonía y sus aventuras: el Amor existe"

Con tu aportación de 15 euros tienes el regalo del cuento infantil para colorear de "Armonía y sus aventuras: el Amor existe"; Para compartir con l@s más pequeños de la casa!

> 01 Co-financiers
Contributing € 22
Retorn a casa

Gaudeix del disc físic "Retorn a casa"

> 18 Co-financiers
Contributing € 35
Latir de colores

Disfruta del disc físic "Retorn a casa" + llibre de poemes que vaig escriure a la Patagònia "Latir de colores".

> 09 Co-financiers
Contributing € 55
Cartas del Nuevo Mundo

Disc físic "Retorn a casa"" + joc de les "Cartas del Nuevo Mundo, creades també a la Patagònia per aportar llum i claretat quan ho necessitis en el teu caminar.

> 02 Co-financiers
Contributing € 75
Triple Motivació

Feliç de fer-te arribar el Disc físc"Retorn a casa" + joc de les "Cartas del Nuevo Mundo" + el llibre de poemes "Latir de Colores"

> 00 Co-financiers
Contributing € 100
Viatge musical

Un plaer compartir-te les cançons dels tres primers àlbums de Laia dels Vents + el disc físic "Retorn a casa"+ les "Cartas del Nuevo Mundo" + el llibre de poemes "Latir de colores"

> 00 Co-financiers
Contributing € 150
Viatjant pel temps

Disc físic "Retorn a casa" + joc de les "Cartas del Nuevo Mundo" + el llibre de poemes "Latir de colores" + tota la discografia de Laia dels vents!

> 00 Co-financiers
Contributing € 250
El Súper Regal!

Reuneix amics, amigues, família: concert privat a casa!

> 00 Co-financiers
Contributing € 300
Gràcies Infinites

Súper combo amb concert privat a casa + entrades per tota la família ( màxim 6 membres) al concert de presentació del disc, que esperem fer-lo entre Sant Esteve de Palautordera i el Montseny a la tardor del 2020!!! (Si no es pogués el deixaríem pel 2021)

> 00 Co-financiers

About this project

Nou disc Laia dels vents: Retorn a casa, entre el Montseny i el Pirineu
Infrastructure Minimum Optimum
Producció, arranjaments, gravació, mescla i masterització del disc i Fabricació, realització, còpies
Producció, arranjaments, gravació, mescla i masterització del disc + realització 200 còpies 1413€ Comissions de goteo (5%) i comissions entitats financeres (0'8) 87€
€ 1.500
Material Minimum Optimum
500 còpies i disseny artístic del disc
500 còpies + disseny artístic del disc 1500€ Comissions de goteo (5%) i comissions entitats financeres (0'8) 87€
€ 1.587
Total € 1.500 € 3.087
Necessary
Supplemental

General information

Volem produir i masteritzar un disc amb 8 cançons amb arranjaments del músic i productor Gora Casado i on a diferència dels treballs anteriors, on m'acompanya la guitarra, només em dedico a cantar.

La financiació bàsica que demanem és per abarcar els costos de gravació del disc, que són els arranjaments i tot el treball de gravació, mescla, producció i masterització. I també per la realització física del disc, maquetació, disseny i còpies i per la retribució dels músics i músiques col·laboradores del Montseny i del Maresme. El finançament bàsic és per aconseguir doncs la gravació i la realització del disc. L'òptim seria per un vídeo professional de la cançó "Trementinaire". Ens recolza la comunitat artística del Montseny, passant per Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera. També la família extensa de Vilassar de Mar, gràcies a totes i tots pel recolzament!

Aquest nou treball, "Retorn a casa", dóna veu a un recull de cançons gestades entre el Montseny i el Pirineu, des de la tardor del 2017 a la primavera del 2020. Aquestes cançons parlen del retorn a l'origen, a allò essencial, al que realment ens aporta i ens nodreix com a éssers humans, Retorn al que és etern i immutable en nosaltres i persisteix més enllà de tot el que és efímer. Retorn a casa parla d'amor, retorn al que realment en sosté, més enllà de la forma, al que ens uneix amb tots els éssers i tota la creació.

Retorn a casa és Llum, es fe i esperança, és terra fèrtil i energia renovada per cear entre totes i tots aquest nou món tan esperat, a partir del somni del cor que cadascuna i cadascú portem a dins. Retorn a casa és una llavor més entre totes les noves llavors d'amor i consciència que ja estant creixent i expandint-se en aquesta Nova Terra. A nivell musical és un projecte molt més treballat i variat que els anteriors, on en Gora, com a músic i productor està aportant color i matissos amb els arranjaments de guitarra, percussió i teclats. Està siguent una gran aventura treballar plegats en aquest projecte i li estic immensament agraïda pel seu treball, motivació, dedicació i professionalitat.

Aquest nou treball compta amb la col·laboració dels artistes, músics i terapeutes de la veu, Núria Cervera i Joan Miró, fundadors de l'escola Voz Integral i del projecte musical Airun. També apareixen les veus de l'Arrel i la Lume i la Xènia González, i les percussions d'en Pol i en Lluc Carmona, del grup musical "Las caníbalas". És un plaer treballar junts!

Main features and goals of the crowdfunding campaign

L'objectiu és la producció i realització del disc "Retorn a casa", donant forma a l'Amor que m'inspira a escriure aquestes cançons, permetent així que arribi allà on hagi d'arribar extenent pau i sanació arreu del planeta.

Característiques del pojecte:
Gravar disc amb 8 temes de composicó pròpia
Producció, arranjaments, gravació i mescla
Masterización
Col·laboracions musicals amb veus i amb el nei i el llaüt àrab
Col·laboracions percussions
Disseny artístic del disc físic
Fabricació i realització física del disc (maquetació i còpies)
Producció d'un vídeo professional

Why this is important

El que em motiva més per la realització d'aquest nou disc són les ganes que tinc de continuar cantant-li al món i de fer-ho amb banda.La Vida és la que m’inspira a realitzar aquest projecte musical, és el meu regal a la mare Terra, així li agraeixo i li entrego el que tinc; sento que és la meva manera d’entregar-li el que sóc, el que m’ha donat, el que ens dóna i segueix donant, de la manera que em fa més feliç: cantant i tornant-li aquestes cançons que m'ha inspirat perquè les comparteixi amb el món.

Em motiva que aquest cant ens recordi el que ens uneix, del que tots en formem part, que ens recordi la mare Terra, viva, bategar dins nostre, per sentir-nos en unió, ja no més separats; com batega ella, és com bateguem nosaltres. Em motiva que aquest cant ens recordi a cuidar-la, més enllà dels nostres interessos personals, unint els nostres esforços pel bé comú de tota la Humanitat.

La motivació a realitzar aquest disc és la reafirmació en l’ésser etern que som, més enllà de tot allò efímer; trobar el que ens sosté més enllà de tot el que canvia. Reconèixer la nostra naturalesa verdadera en allò que perdura i no canvia. Em motiva el fet que aquestes cançons puguin connectar-nos amb el nostre propi bategar, per així poder escoltar també el bategar dels cors de totes i tots els que ens envolten.

Aquest disc està dedicat sobretot a totes i tots els que m'heu recolzat des del principi dels principis, acompanyant-me i animant-me en els meus passos com a cantautora, a totes i tots vosaltres que feu possible que aquest disc es materialitzi, gràcies infinites per estar presents, que es compleixin tots els vostres somnis!!!

El fet de compartir-les em fa feliç, sento que és el que haig de fer ara i us donc les gràcies a totes i a tots les que sentiu de col·laborar per fer possible aquest disc, a gravar-lo, materialitzar-lo, a concretar-lo perquè arribi a les vostres mans, oïdes i cor. Agraeixo tot el treball amb en Gora Casado, per la seva professionalitat i confiança, la seva inspiració i la seva entrega i per confiar des del principi en el projecte, així com a totes les col·laboracions musicals.

Per la Mare Terra i la Pau i Felicitat de tots els éssers.**

Team and experience

Als 16 anys vaig començar a tocar la guitarra i a compondre les meves pròpies cançons, des de llavors que continuo escrivint i cantant... Vaig aprendre el meus primers acords amb en Pedro, un rocker de Premià de Mar on anava cada divendres a classe després de l'institut. Gràcies Pedro per transmetre i despertar en mi l'amor per la guitarra!

Des de llavors a ara, la guitarra m' acompanya a cantar-li a la Vida. Sempre he sentit la necessitat de comunicar i de compartir el meu cant, així que sempre he anat buscant les oportunitats i els espais per poder-ho fer. He cantat en sales petites i grans, en ambients íntims i en festivals grans, en festes majors, bars musicals i en centres de ioga, acompanyada algunes vegades i en quasi totes les ocasions sola.

Aquest Nou Disc, "Retorn a casa", és el que s'ha gestat en mi des d'aquest "retorn" i el que tinc tantes ganes de compartir amb el món, ara que em sento ben profund dins meu missatgera de la mare Terra. Aquest present i Nou projecte «Retorn a Casa» és una proposta diferent a totes les altres, neix d’un desig de treballar musicalment més profundament cada cançó. En aquest disc m'estic dedicant nomès al cant, menys en una cançó on també toco la guitarra. Estic disfrutant molt amb aquest repte, és un estil diferent que em fa explorar nous racons en el meu camí creatiu interior i créixer musicalment.

EQUIP "Retorn a casa"
Laia dels vents: veu i composició de tots els temes
Gora Casado: arranjaments, producció, gravació, mescla i masterització
Núria Cervera: veus a "Germana"
Joan Miró: nei i llaüt àrab a "Retorn a casa" i "l'Ocell canta"
Arrel: veus a "trementinaire" i fotografia artística
Lume i Xènia González: veus a "Trementinaire"
Pol i Lluc Carmona: caixò i "zurdo" a "Trementinaire"
Txell Rossell: art creatiu, fotografía i disseny del disc (@txellmariama)
Fabricació i realització del disc amb Sarbide Music
Mae Egui: artista pintura tapa disc
Jana Manich i Miki Martínez: productora audiovisual "La Mosca de la tele"
Eli Antiñolo: equip suport "Retorn a casa"

He gravat 6 àlbums, alguns amb col·laboracions, quatre d’ells són gravats a Sudamèrica, on vaig viure-hi amb la meva filla durant 7 anys, des de Perú a la Patagònia. Totes les gravacions les podeu escoltar al bandcamp: www.laiadelsvents.bandcamp.com, on també hi trobareu la història que acompanya cada disc.

El primer , "Bellaflor" té temes inspirats en la ruta de circ social en la que vaig participar el 2006 per les zones més desfavorides de Colòmbia, amb l'associació "Circo de la Vida", on vam conviure amb la població desplaçada pel conflicte armat a la comunitat de Pau de San Josesito (San José de Apartadó) i altres barris on vam estar en contacte i treballant amb associacions i organitzacions socials. Aqest disc està dedicat a la comunitat de Bellaflor (Ciudad Bolívar, Colòmbia).

En el segon, "Filles del vent" apareix el tema de la cremada i persecució de les dones sàvies, "bruixes", per reivindicar el poder en totes les dones i la saviesa i la connexió amb la natura i la seva medecina. Pel recordar i fer viva la memòria de les dones sàvies de la muntanya, empoderades i lliures.

El tercer es diu Sanació, gravat i gestat el 2014 a Epuyén, un poble a prop del Bolsón, a la Patagònia Argentina, on vaig viure-hi durant 6 anys amb la meva filla Arrel, després de viatjar per Perú i Bolívia durant quasibé un any. Està dedicat a la sanació emocional de les relacions més profundes. És el resultat d'un tros del viatge cap a mi mateixa.

El quart , "Amèrica Llatina" (2016) narra les cançons nascudes a aquesta regió del planeta que ens va acollir i on vaig experimentar un despertar profund amb la mare Terra, que em va portar a una connexió més profunda amb ella, amb la meva feminitat i amb totes les meves relacions i amb el somni de l'ànima que porto a dins per compartir amb el món, el qual aquest nou Disc que presento n'és una part.

El cinquè, "Pell de l'ànima" , també 2016, ( època creativa!) també està gravat a la Patagònia. Totes les cançons són nascudes al poble d'Epuyén.

El sisè, "Cultivando la Felicidad" recull quatre mantres pel benestar i la felicitat de tots els éssers i és una ofrena al lloc que ens va acollir els últims nou mesos d'aquesta estada a Sudamèrica abans de fer el salt de "retornar a casa".

Social commitment