Appodera't. Grup de dones

Contributing € 10
Gràcies!

El vostre nom apareixerà al web de Matriu en forma d'agraïment per haver aportat al projecte de creació d'un grup d'apoderament de dones LBTIQ+ i cis.

> 05 Co-financiers
Contributing € 15
Marina l'exploradora - d'altres realitats

Còmic que recull les vivències de la Marina en la seva estada una nit sola al bosc, i el viatge de creixement personal que això li suposa. Escrit i il·lustrat per una de les participants dels grups d’apoderament del curs 2016/17 i enquadernat per Descontrol.

Característiques del còmic: 10 pàgines a color. Mida 14 x 20cm. Enquadernació rústica.

> 12 Co-financiers
Contributing € 20
Bossa Appodera’t

Bossa de mà de cotó ecològic amb la imatge gràfica d’Appodera’t serigrafada. La il·lustració i l’estampat serigrafiat són del Col·lectiu Bauma.

> 18 Co-financiers
Contributing € 25
Llibreta verda de Rojava

Publicació que recull l’experiència a Rojava amb el moviment de dones kurdes d’una de les participants dels grups d’apoderament del curs 2016/17, maquetada per una altra de les participants del grup, i enquadernada per Descontrol.

Característiques de la publicació: llibre de 85 pàgines. Mida 20 x 14cm. Enquadernació rústica.

> 09 Co-financiers
Contributing € 30
Cremes i sabons artesanals amb cor de plantes alegres

Lot d'una crema sanjuanera feta amb 20 plantes recollides per Sant Joan, i d'un sabó artesanal fet amb oli d'oliva ecològic i hidrolats d'olis essencials de plantes alegres. El lloc de producció d'aquestes cremes i sabons és un projecte anomenat Can Tonal (http://cantonal.net), format per una xarxa de suport mutu arrelada al territori, on moltes persones participen per sostenir col·lectivament les seves vides. Una de les participants als grups d'apoderament és habitant de Can Tonal.

> 09 Co-financiers
Contributing € 35
Còmic + Llibreta

Rebràs el Còmic i la Llibreta Verda de Rojava, ambdós fets per participants de grups d'apoderament de dones facilitats per Matriu durant el curs 2016/17.

> 04 Co-financiers
Contributing € 40
Bossa + Llibreta

Rebràs la bossa de mà amb la imatge d'Appodera't serigrafiada pel Col·lectu Bauma, i la Llibreta Verda de Rojava escrita i maquetada per dues de les dones participants dels grups d'apoderament de Matriu.

> 03 Co-financiers
Contributing € 50
Còmic + Llibreta + Bossa Appodera't

T'enduràs les dues publicacions i la bossa d'Appodera't, i col·laboraràs a més a més amb projectes creatius de les dones que han fet les publicacions, amb Descontrol Editorial, i amb la feina artesanal i autogestionària del Col·lectiu Bauma.

> 05 Co-financiers
Contributing € 60
Pack complet, aquest amb limoncello artesà!

Bossa + Limoncello artesà + Còmic + Llibreta

Col·laboraràs per fer possible un grup de dones, i donaràs suport també a projectes creatius i d'auto-ocupació de dones, amb la comunitat de Can Tonal, i amb la feina autogestionària de Descontrol Editorial i Col·lectiu Bauma.

Aquest cop amb un deliciòs limoncello fet per mans de dona lluitadora des del projecte de Vallbona Suport Mutu [http://vallbona.suportmutu.org/] a Can Tonal [http://cantonal.org].

> 04 Co-financiers
Contributing € 60
Pack complet!

Bossa + Lot de crema i sabó + Còmic + Llibreta.

Col·laboraràs per fer possible un grup de dones, i donaràs suport també a projectes creatius i d'auto-ocupació de dones, amb la comunitat de Can Tonal, i amb la feina autogestionària de Descontrol Editorial i Col·lectiu Bauma.

> 03 Co-financiers
Contributing € 100
Vols conèixer què s'amaga a sota la catifa?

Et convidem a un dinar amb Matriu per conèixer qui som, com funcionem, allò que ens apassiona i quins són els nostres reptes!

A banda, també t'enduràs una bossa d'Appodera't i un limoncello artesà fet per mans de dona lluitadora des del projecte de Vallbona Suport Mutu [http://vallbona.suportmutu.org/] a Can Tonal [http://cantonal.org].

> 03 Co-financiers
Contributing € 100
Vols conèixer que s'amaga sota la catifa?

Et convidem a un dinar amb Matriu per conèixer qui som, com funcionem, allò que ens apassiona i quins són els nostres reptes!

A banda, també t'enduràs un lot de crema i sabó i la bossa d'Appodera't.

> 02 Co-financiers
Contributing € 200
Cures i altres malabars

Taller pràtic de 2h facilitat per Matriu destinat a col·lectius, entitats o empreses que tinguin ganes de fer un tastet de recursos per millorar les cures en les seves relacions i estructura organitzativa.

> 01 Co-financiers

Pam a Pam col·labora amb Appodera't

15 | 03 | 2018
Pam a Pam col·labora amb Appodera't

Pam a Pam és el mapa de l'economia solidària de Catalunya.

En el web www.pamapam.org podeu trobar iniciatives econòmiques que actuen sota els principis de l'economia solidària. El mapa s'alimenta amb una metodologia participativa on és la pròpia ciutadania que es forma en economia solidària i entrevista cada organització amb un qüestionari de 15 criteris. Un d'aquests criteris valora les pràctiques reals en perspectiva feminista de les organitzacions.

Proposen a Appodera't una col·laboració que es concreta en:

  • Una formació sobre com aplicar el criteri de perspectiva feminista en una organització
  • Una ruta guiada per aquelles organitzacions on hem detectat bones pràctiques en economia feminista, que serveixin d'inspiració

Aquestes activitats estan programades per al darrer trimestre del 2018. I tant la formació, com la ruta estaran obertes a la participació del grup de dones d'Appodera't i la comunitat de Pam a Pam.

Moltes gràcies, companyes! Fem crèixer les iniciatives d'economia solidària i feminista!

Comments

Inicia sesión para dejar un comentario