Espai Projecte Gaia

Header image
Watch video
Finished 14 / 07 / 2018
Funded!
Received
$ 1,367
Minimum
$ 1,168
Optimum
$ 1,895
42 Co-financiers
 • Contributing $ 11

  Invitació a una xerrada pública i menció al bloc.

  Menció pública i agraïment al mecenatge de la persona convidada. Invitació a participar en alguna de les xerrades públiques que es faran.

  > 08 Co-financiers
 • Contributing $ 33

  Participació en un taller vivencial de connexió amb els arbres.

  Experimentar el taller de contacte amb la natura des d'un punt de vista sensible, al marge de les qüestions esportives, culturalsi/o d'oci.

  > 00 Co-financiers
 • Contributing $ 33

  Participació en un taller de kinesiologia educativa.

  Vivenciar l'experiència d'un taller de kinesiologia educativa. Són activitats i exercicis que faciliten la xarxa de connexions neuronals fent òptim el desenvolupament de les capacitats cerebrals per a l'aprenentatge i per a la vida.

  > 06 Co-financiers
 • Contributing $ 33

  Assessorament sistèmic, familiar o professional.

  Consulta per un equip de treball per gestionar alguna qüestió de cohesió de grup o dificultat en alguna relació entre els membres que en formen part.

  > 02 Co-financiers
 • Contributing $ 33

  Participació en un taller vivencial de connexió amb els arbres.

  Experimentar el taller de contacte amb la natura, des d'un punt de vista sensible, al marge de les qüestions esportives, culturals i/o d'oci.

  > 06 Co-financiers
 • Contributing $ 33

  Participar en un dels tallers que oferim com a associació.

  Si encara no tens clar quin taller experimentar, aquesta és la teva recompensa! Viure l'experiència d'un taller a càrrec d'un dels nostres socis en primera persona. L'elecció és lliure per a cada participant del mecenatge. Són tallers pensats per adults.

  > 06 Co-financiers
 • Contributing $ 54

  Quota de sòcia durant un any.

  Amb aquesta aportació et converteixes en sòcia de l'Associació Espai Projecte Gaia durant un any. Podràs oferir els teus tallers a través de la nostra Associació, així com participar activament de l'entitat.

  > 02 Co-financiers
 • Contributing $ 87

  Quota de sòcia durant un any i participar en un dels tallers que oferim com a associació.

  Amb aquesta aportació et converteixes en sòcia de l'Associació Espai Projecte Gaia durant un any. Podràs oferir els teus tallers a través de la nostra Associació, així com participar activament de l'entitat. I alhora podràs viure l'experiència d'un taller a càrrec d'un dels nostres socis en primera persona. L'elecció és lliure per a cada participant del mecenatge. Són tallers pensats per adults.

  > 00 Co-financiers
 • Contributing $ 109

  Quota de sòcia durant dos anys consequtius.

  Amb aquesta aportació et converteixes en sòcia de l'Associació Espai Projecte Gaia durant dos anys consequtius. Podràs oferir els teus tallers a través de la nostra Associació, així com participar activament de l'entitat. I alhora podràs viure l'experiència d'un taller a càrrec d'un dels nostres socis en primera persona. L'elecció és lliure per a cada participant del mecenatge. Són tallers pensats per adults.

  > 00 Co-financiers
 • Contributing $ 142

  Quota de sòcia durant dos anys consequtius i participar en un dels tallers que oferim com a associació.

  Amb aquesta aportació et converteixes en sòcia de l'Associació Espai Projecte Gaia durant un any. Podràs oferir els teus tallers a través de la nostra Associació, així com participar activament de l'entitat. I alhora podràs viure l'experiència d'un taller a càrrec d'un dels nostres socis en primera persona. L'elecció és lliure per a cada participant del mecenatge. Són tallers pensats per adults.

  > 00 Co-financiers

About this project

El nostre objectiu és finançar la difusió del projecte a través del disseny del tríptic, la seva impressió i un domini web.

Needs Task Minimum Optimum
Costos de difusió de posada en marxa (disseny tríptic i impressió, domini web).
Disseny i maquetació d’un tríptic, canvis i o correccions, tractament d’imatges si és necessari. Adquisició de domini web. Marta Pons [ Disseny Gràfic ] NIF 47156390L Pl. de l’Àngel 15, 1 1 08202 Sabadell (Barcelona) Tel. 632 662 303 www.martapons.es El cost inclou les comissions de prestació de serveis de Goteo i del banc.
$ 114
Recompenses
Participació a possibles tallers. Despesa mínima El cost inclou les comissions de prestació de serveis de Goteo i del banc.
$ 297
Recompenses
Participació a possibles tallers en cas d'alta participació i finançament El cost inclou les comissions de prestació de serveis de Goteo i del banc.
$ 498
Needs Material Minimum Optimum
còpies del tríptic de l'associació per distribuïr als centres educatius i altres espais.
impressió del tríptic. El cost inclou les comissions de prestació de serveis de Goteo i del banc.
$ 686
Servei de Càtering presentació pública
Servei de càtering ofert per una empresa d'inserció laboral social per la presentació pública del projecte. El cost inclou les comissions de prestació de serveis de Goteo i del banc.
$ 229
Needs Infrastructure Minimum Optimum
cost del domini de l'associació.
Compra del domini.org per l'any 2018 Actualment funcionem amb un bloc. El cost inclou les comissions de prestació de serveis de Goteo i del banc.
$ 71
Total $ 1,168 $ 1,895
Necessary
Supplemental

General information

L’Associació Espai Projecte Gaia està formada per professionals de l’educació reglada i no reglada, l’educació social, el creixement personal i entitats que defensen i protegeixen uns valors solidaris dins la societat i la naturalesa, com a extensió de la cura a les persones.

En un primer moment, pensàvem en oferir-nos a centres escolars, tant de primària com secundària, en tant que creiem que l'educació és essencial per aquest canvi de mirada que volem generar, tant a nivell humà, social com a nivell de la nostra relació amb la natura.

Tanmateix, a mesura que anàvem treballant i sobtretot, arran del comentari d'una companya de la junta, ens vàrem adonar que podiem col.laborar amb qualsevol entitat, associació o espai on hi hagués persones que se sentissin properes als nostres valors. Així, obrim la mirada a les persones adultes també.

En aquest sentit, ens hem anat trobant persones afins que ofereixen la seva professionalitat i que se senten coherents amb aquests valors.

Main features and goals of the crowdfunding campaign

Oferim a centres escolars i altres grups socials tallers relacionats amb la cura i desenvolupament de la persona; tallers relacionats amb facilitar les habilitats de relació envers el grup social primari; tallers relacionats amb facilitar les habilitats de relació envers el grup social secundari o comunitat i tallers relacionats amb la cura i estima de l’entorn natural.

Aquesta associació té com a finalitats:

1.Crear i desenvolupar un espai per la ciutadania, en general, i pels escolars, en concret, en relació als quatre eixos que ens caracteritzen com a entitat i que detallem a continuació: àmbit personal, grup social primari (família), grup social secundari (comunitat) i entorn natural.

2.Defensar valors com són: la consciència, entesa com un estat de la ment, l’autoconeixement, entès com a resultat d’un creixement personal, i; la manifestació d’aquest a l’entorn social i mediambiental, descobrint així la importància de la cooperació, la solidaritat i el respecte pel medi natural.

3.Facilitar les eines i l’espai pel desenvolupament personal integral, en les dimensions física, mental i emocional.

4.Crear i desenvolupar un espai per entorns acadèmics on aportar recursos i valors per treballar la millora de les circumstàncies atencionals, actitudinals i emocionals en l’entorn de l’aprenentatge i l’ensenyament. Tenint presents tots els agents vinculats sistema educatiu.

5.Treball de la interioritat. Gestió i consciència emocional i millora de les habilitats personals. L'educació ara es basa, en termes generals, en aprendre coses que estan fora de cadascú, això provoca estar mirant sempre a l'exterior, per tant es perd el contacte amb un mateix i el propi equilibri.

Per dur a terme aquesta feina, oferim tallers en aquests àmbits:

-Tallers relacionats amb la cura i desenvolupament de la persona.
-Tallers relacionats amb facilitar les habilitats de relació envers el grup social primari.
-Tallers relacionats amb facilitar les habilitats de relació envers el grup social secundari.
-Tallers relacionats amb la cura i estima de l’entorn natural.

Fortaleses
Professionalitat, coneixements i experiència
Compromís i ètica.
Motivació i il.lusió

Diferencials
Equip de nova creació
Economia en procès de desenvolupar-se

captura-de-pantalla-de-2017-05-15-13-44-22.png

Why this is important

Aquest projecte està pensat com un recurs educatiu, no únicament per al sistema educatiu reglat de l'administració pública, sinó també per a totes aquelles persones que col.laboren i conviuen en altres projectes, i que creuen que un món millor sí és possible. Creiem que creixent nosaltres com a individus, podem col.laborar en un entorn social i natural de més qualitat. Som una llavor que segons sigui regada podrà donar un o altre fruit. Així, doncs, nosaltres apostem per la consciència, entesa com un estat de la ment, en tots els seus àmbits i possibilitats.

Va dirigit, d'una banda, a les persones que conviuen dins el sistema educatiu: escolars, des de l'educació primària, fins a batxillerat, les seves famílies i els claustres; i també a altres persones que vulguin créixer i ser conscients de com crear una societat solidària i cooperativa, i alhora de com apropar-se a la natura des d'una mirada íntima i sensible.

En cada cas, adaptarem el contingut i metodologia dels tallers ofert per a cada professional pensant en els seus receptors i espai de treball.

Pel què fa als orígens d'aquesta iniciativa, que ara té la forma legal d'associació, direm que es troben en el sí de l'experiència professional com a docent de secundària d'una membre de la junta. Amb el temps, s'ha anat desenvolupant un equip humà en coherència amb aquests valors, el qual ha ajudat a reformular la primera mirada, orientada cap a l'educació forrmal, obrint-se a altres àmbits, com l'educació social.

captura-de-pantalla-de-2017-05-15-13-47-47.png

Goals of the crowdfunding campaign

1.Crear i desenvolupar un espai per la ciutadania, en general, i pels escolars, en concret, en relació als quatre eixos que ens caracteritzen com a entitat i que detallem a continuació: àmbit personal, grup social primari (família), grup social secundari (comunitat) i entorn natural.

2.Defensar valors com són: la consciència, entesa com un estat de la ment, l’autoconeixement, entès com a resultat d’un creixement personal, i; la manifestació d’aquest a l’entorn social i mediambiental, descobrint així la importància de la cooperació, la solidaritat i el respecte pel medi natural.

3.Facilitar les eines i l’espai pel desenvolupament personal integral, en les dimensions física, mental i emocional.

4.Crear i desenvolupar un espai per entorns acadèmics on aportar recursos per treballar la millora de les circumstàncies atencionals, actitudinals i emocionals en l’entorn de l’aprenentatge i l’ensenyament. Tenint presents tots els agents vinculats sistema educatiu.

 1. Treball de la interioritat. Gestió i consciència emocional i millora de les habilitats personals. L'educació ara es basa, en termes generals, en aprendre coses que estan fora de cadascú, això provoca estar mirant sempre a l'exterior, per tant es perd el contacte amb un mateix i el propi equilibri.

Team and experience

Els membres de la Junta som Laia Sagarra Marín, María del Carmen Pastor Baca, Sergi Salabvert Fernàndez i Sílvia Benjumena Reyes.

Ens hem anat coneixent gràcies a formacions i col.laboracions socials, a través de la nostra implicació en el món social, educatiu i de creixement personal. Entre nosaltres hi ha una docent de secundària, una educadora social, un economista i una psicòloga. Ens hem dedicat també a la recerca d'alternatives educatives, a participar en el món cooperatiu i l'ecologia i a la participació del món associatiu.

Ens ha unit la voluntat de crear alternatives de creixement i consciència en els àmbits educatius, socials i de vinculació amb la vida.

captura-de-pantalla-de-2017-05-15-13-46-21.png

Social commitment

Sustainable Development Goals

 • Good Health and Well-Being

  Ensuring healthy lives and promoting the well-being for all at all ages is essential to sustainable development.

 • Quality Education

  Obtaining a quality education is the foundation to improving people’s lives and sustainable development.

 • Gender Equality

  Gender equality is not only a fundamental human right, but a necessary foundation for a peaceful, prosperous and sustainable world.

 • Sustainable Cities and Communities

  There needs to be a future in which cities provide opportunities for all, with access to basic services, energy, housing, transportation and more.

 • Peace, Justice and Strong Institutions

  Access to justice for all, and building effective, accountable institutions at all levels.