SomHEROIES / #SomosHÉROAS

Header image
Watch video
Finished 21 / 12 / 2017
Funded!
Received
€ 9.562
Minimum
€ 9.120
Optimum
€ 21.700
161 Co-financiers

Contributing € 10

Agraïment per les teves heroïcitats

Habilitarem un espai al nostre web i una pàgina dins el llibre (en cas que poguem imprimir-lo) per fer menció de totes les persones HEROIES que ens heu donat suport com a agraïment.

> 23 Co-financiers

Contributing € 15

Punt de llibre Tamaia

Llegir ens dóna eines per ser més fortes, i tenir un útil punt de llibre que, a més, et recordi que som més fortes juntes, està molt bé!

> 14 Co-financiers

Contributing € 25

Bossa totebag

Una xulíssima bossa perquè passegis el teu feminisme per la city (o per on vulguis).

> 53 Co-financiers

Contributing € 40

Llibre fruit del primer taller d'escriptura

T'endús a casa una lectura colpidora: el llibre 'Ni príncipes ni perdices', recopilació dels textos de totes les dones participants al primer taller d'escriptura que vam fer a Tamaia fa 10 anys + punt de llibre

> 10 Co-financiers

Contributing € 50

Història gràfica de Tamaia

T'enviem una recopil.lació del material gràfic elaborat per Tamaia durant els seus 25 anys de vida, junt amb una edició especialment dedicada del cartell #SomHEROIES, en digital.

> 08 Co-financiers

Contributing € 60

Pack AMIGUES

Si t'emportes tres totebags de cop, et surten més baratets. Córre i digue-li a dues amigues més!!

> 02 Co-financiers

Contributing € 60

Pack HEROICA

T'emportes la bossa totebag, el llibre 'Ni príncipes ni perdices', i el punt de llibre, perquè puguis llegir allà on et portin les teves lluites.

> 15 Co-financiers

Contributing € 75

Pack PIN

T'emportes el Pack HEROICA + uns pins genials per posar un toc de feminisme a la teva roba

> 03 Co-financiers

Contributing € 80

Pack totebag

10 totebags amb el lema 'Front les violències masclistes, sororitat feminista!'... que rulin!

> 01 Co-financiers

Contributing € 100

Pack especial Contrabandos

8 totebags + 2 llibres 'Ni príncipes ni perdices' reedició 2017 + punts de llibre

> 01 Co-financiers

Contributing € 100

Pack recolzament feminista

Per qui no vulgui més recompensa que acompanyar i saber de més a prop sobre les dones del grup, us enviarem un powerpoint de seguiment del taller, amb fotos i extractes dels textos.

> 05 Co-financiers

Contributing € 150

Pack llibreries

Pack suport especial llibreries i centres socials, amb 10 exemplars de 'Ni príncipes ni perdices', per fer córrer les veus de les dones arreu

> 03 Co-financiers

Contributing € 250

Xerrada sobre prevenció

Per a col.lectius/institucions: Venim al vostre espai a oferir-vos una xerrada sobre prevenció de violència masclista (NOMÉS ÀREA BARCELONA)

> 01 Co-financiers

Contributing € 400

Taller sobre prevenció

Per a col.lectius/institucions: Venim a impartir al vostre espai un taller de 2 hores en prevenció front la violència masclista, adaptat a l’àmbit de la vostra entitat. (NOMÉS ÀREA BARCELONA)

> 00 Co-financiers

Contributing € 1.000

Mecenes Tamaia

Per a institucions i entitats de caire social i transformador que vulguin recolzar la lluita contra la violència masclista. El vostre logo serà destacat en un apartat específic al nostre web i rebreu el nostre més sincer agraïment en nom de totes les dones beneficiades. A més, obteniu beneficis fiscals per la vostra donació!

> 01 Co-financiers

Seguim al peu del canó

10 | 12 | 2017
Seguim al peu del canó

Seguim al peu del canó, que això encara no ha acabat i ens encantaria tenir una experiència al voltant de l’escriptura encara amb més impacte.

Diuen que la funció de l’escriptura és la perpetuïtat de la paraula al llarg del temps. Aquest és precisament el nostre objectiu ara: permetre que els processos terapèutics de les dones participants al taller, íntims tot i que compartits amb un grup reduït, esdevinguin paraula escrita i eina per a que altres dones s’encoratgin a iniciar el seu alliberament del cercle de violència masclista. Per això volem fer realitat la publicació d’un nou llibre, un segon ‘Ni prínceps ni perdius’ que no tindrà res a veure amb aquest perquè seran noves veus en primera persona.

Volem també recordar avui, en el 150 aniversari del seu naixement, a una poderosa escriptora i periodista (la primera dona professional d’aquest àmbit a Espanya i corresponsal de guerra), lluitadora pels drets de les dones i, malauradament, censurada per la dictadura franquista fins al seu oblit: Carmen de Burgos (Colombine). Us recomanem la breu biografia que li va dedicar el blog Mujeres en la historia, un bon espai a internet que recupera la memòria perduda de moltes figures femenines: http://www.mujeresenlahistoria.com/2014/12/una-escritora-llamada-colombine-carmen.html

I, extret de l’ampli i contextualitzat reportatge que li van fer al Yorokobu fa un any, us deixem un fragment d’una de les novel.les de Carmen de Burgos, La malcasada (1923):

—No seas tonta, Dolores, y no te abatas así —solía decirle—. Yo comprendo que es triste que tu marido no te atienda como tú te mereces y ande por ahí con querindangas. Pero no sabes tú lo que hacen otros. Después de todo nada te falta en tu casa, y no se mete contigo. Créete que lloras sólo con un ojo.
Dolores asentía. ¿A qué quejarse? No pudiendo ser dichosa se conformaba con verse libre de las caricias de su marido. Era aquello lo que buscaba con el divorcio. Le bastaba con poseer el dominio de su cuerpo, con no tener que envilecerse en una unión sin amor; con no verse obligada a cumplir aquella obligación que las damas devotas llamaban el débito conyugal.
Era aquello la mayor monstruosidad con que emporcaba el matrimonio. Al verse libre de ella, pensaba en que verdaderamente era feliz.

Seguim recuperant la paraula de les dones. Ens ajudes?

Comments

Inicia sesión para dejar un comentario