Museu Digital d'Il·lustració Contemporània

Contributing € 5
Agraïment i menció al nostre web

Moltes gràcies pel teu recolzament! El teu nom apareixerà al nostre web com un dels microfinançadors que ha contribuït a fer realitat Ilustrarium.

> 05 Co-financiers
Contributing € 15
Agraïment + Arxiu digital del logotip d'Ilustrarium

El nostre logo és una petita obra d'art! Ha estat dissenyat pel prestigiós estudi ZOO Studio de Barcelona (http://zoo.ad) i resumeix gràficament l'essència del projecte. Te'l podràs descarregar en alta qualitat i imprimir-lo en el suport que tu desitgis, a més de l'agraïment al nostre web.

> 06 Co-financiers
Contributing € 30
Agraïment + Làmina del logotip d'Ilustrarium en edició limitada

A més de l'agraïment al nostre web, rebràs una làmina de 30x30 cm amb el logotip d'Ilustrarium dissenyat per ZOO Studio (http://zoo.ad) imprès en alta qualitat i en edició limitada. Llest per emmarcar!

> 03 Co-financiers
Contributing € 40
Agraïment + Arxiu digital del logotip d'Ilustrarium + Làmina de la col·lecció

A més del nostre reconeixement al web i de l'arxiu digital descarregable del nostre logotip, rebràs una làmina del catàleg d'Ilustrarium format per obres dels reconeguts il·lustradors: Pablo Auladell (Premio Nacional de Cómic 2016), Javier Sáez Castán (Premio Nacional de Ilustración 2016), Sonja Wimmer, Luciano Lozano i Alba Marina Rivera (veure informació general).

> 09 Co-financiers
Contributing € 70
Agraïment + Arxiu digital logotip + Làmina petita en edició limitada i signada per l'artista

A més del nostre reconeixement al web i de l'arxiu digital descarregable del nostre logotip, rebràs una impressió giclée del catàleg d'Ilustrarium format per obres dels il·lustradors: Pablo Auladell (Premio Nacional de Cómic 2016), Sonja Wimmer i Mariona Cabassa (veure informació general).

> 02 Co-financiers
Contributing € 100
Agraïment + Arxiu digital logotip + Làmina gran en edició limitada i signada per l'artista

A més del nostre reconeixement al web i de l'arxiu digital descarregable del nostre logotip, rebràs una impressió tamany 30x40 cm del catàleg d'Ilustrarium format per obres dels il·lustradors: Pablo Auladell (Premio Nacional de Cómic 2016), Sonja Wimmer, Luciano Lozano, MO Gutiérrez Serna, Ana Bustelo, Alicia Varela i Alba Marina Rivera (veure informació general).

> 06 Co-financiers
Contributing € 250
Agraïment + Làmina de la col·lecció + Arxiu digital logotip + Formació/taller personalitzat

A més del reconeixement a la nostra web, l'arxiu digital del nostre logotip i una làmina de la nostra col·lecció, podreu rebre un taller sobre el poder de l'art com a eina de transformació educativa. Especialment dirigit a escoles, ampas, biblioteques, empreses o qualsevol institució que vulgui rebre una formació preparatòria sobre el tema.

> 00 Co-financiers

20 días andados y 20 más por andar!

27 | 09 | 2017
20 días andados y 20 más por andar!

Hemos llegado a la mitad de la primera ronda y seguimos dándolo todo para conseguir llegar al presupuesto mínimo y hacer de este proyecto una realidad. A todos los que ya habéis participado, gracias de corazón por vuestro apoyo! Y a los que todavía no lo habéis hecho, pensad que con vuestra aportación haréis posible que nazca algo maravilloso!

Ilustración de Tatsuro Kiuchi

Comments

Inicia sesión para dejar un comentario