Necessitem un pati nou

Header image
Watch video
Filed on 28 / 05 / 2017
Closed
Received
£ 1,458
Minimum
£ 5,335
Optimum
£ 10,763
26 Co-financiers
Channel
 • Contributing £ 17

  Aparició del vostre nom com a col·laborador/a del projecte i dibuix d'agraïment.

  Publicarem una llista amb el nom de tots els col·laboradors i l'emmarcarem al nostre centre. Us enviarem per correu electrònic un dibuix dedicat per agrair-vos la vostra participació.

  > 03 Co-financiers
 • Contributing £ 25

  Dibuix dedicat realitzat per un dels nostres alumnes, punt de llibre i aparició del vostre nom com a col·laborador/a.

  Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem un dibuix dedicat a l'adreça que vulgueu i un punt de llibre. Seran realitzats per un dels nostres petits artistes.

  > 03 Co-financiers
 • Contributing £ 42

  Bossa de tela pintada i aparició a la llista de col·laboradors del projecte.

  Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem una bossa de tela pintada feta per un dels nostres alumnes :)

  > 10 Co-financiers
 • Contributing £ 59

  MANUALITAT + MAPA GRAN DELS PAÏSOS CATALANS I APARICIÓ A LA LLISTA DE COL·LABORADORS DEL PROJECTE

  Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem una manualitat realitzada per un dels nostres alumnes i un mapa dels països catalans (gentilesa de l'Institut d'Estudis Ceretans)

  > 01 Co-financiers
 • Contributing £ 84

  UNA GRAN OBRA D'ART, BANDERA DE LA CERDANYA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADORS DEL PROJECTE

  Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem un quadre artístic, ideal per decorar la vostra llar, realitzat pels nostres alumnes i una bandera de la Cerdanya (gentilesa de l'Institut d'Estudis Ceretans)

  > 02 Co-financiers
 • Contributing £ 126

  UN POT DE MEL DE LA "MIELERIE DU CAMBRE", UNA BOSSA DE TELA PINTADA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM A LA LLISTA DE COL·LABORADORS DEL CENTRE

  Un pot de mel de fabricació artesanal de la "Miellerie du Cambre", també tindreu una bossa de tela pintada pels nostres alumnes i farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola.

  > 01 Co-financiers
 • Contributing £ 147

  DOS PUBLICACIONS DE L'INSTITUT DESTUDIS CERETANS, DIBUIX I APARICIÓ A LA LLISTA DE COL·LABORADORS DEL PROJECTE

  Tindreu els llibres: Herbes, Remeis i Creences de Cerdanya (Joan Muntané) i La Cerdanya, tots els cims (Manel Figuera - Alfons Brosel) Per gentilesa de l'Institut d'Estudis Ceretans. A més, farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us farem un dibuix dedicat.

  > 00 Co-financiers
 • Contributing £ 169

  REGAL SORPRESA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADOR/A DEL PROJECTE

  Us enviarem una sorpresa especial i farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola. Sorpresa, sorpresa...

  > 01 Co-financiers
 • Contributing £ 211

  Aparició del vostre nom a la llista de col·laboradors del centre i regal d'una artesania o panera d'embotits (a escollir segons disopnibilitat) i dibuix d'agraïment.

  Aparició del vostre nom a la llista de col·laboradors del centre i regal d'una artesania a escollir (segons disponibilitat) entre una obra d'art realitzada amb fusta i acer (realitzada per familiars dels nostres alumnes) o bé una panera d'embotits de "cal Pouget", a més obtindreu un dibuix d'agraïment dels nostres alumnes.

  > 00 Co-financiers
 • Contributing £ 253

  NINA DE TELA ARTESANA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADOR/A DEL PROJECTE I DIBUIX

  Rebreu una nina de tela d'inspiració Waldorf, realitzada per una de las nostres mestres, totalment a mà amb materials naturals (cotó, llana..). Una nina feta delicadament, amb carinyo i a poc a poc. També farem aparèixer el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola . A més, us enviarem un dibuix dedicat

  > 00 Co-financiers
 • Contributing £ 253

  ARTESANIA DE FANG I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADOR/A DEL PROJECTE I DIBUIX

  Rebreu un fantàstic gerro realitzat amb fang (valorat en 200€) per un familiar artista d'uns alumnes de l'escola i farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola . A més, us enviarem un dibuix dedicat

  > 01 Co-financiers

About this project

Necessitem condicionar el pati de la nostra escola. La nostra escola que va començar amb 15 alumnes, actualment en té 45 i necessitem arreglar el pati per tal que sigui més segur.

Needs Infrastructure Minimum Optimum
Anivellar, col·locació de gespa i goma
Anivellament del sòl: 1000€ Col·locació gespa articifial: 3360€ Col·locació goma sòl: 1500
£ 4,939
comissions i despeses
Costos de creació de les recompenses, enviaments, impostos i comissions.
£ 396
Superfície pati i materials
Acabament goma sòl: 4000€ Materials: racons de joc, sorral, jardineres,..: 1500@
£ 4,635
Needs Task Minimum Optimum
COMISSIONS I DESPESES
Costos de creació de les recompenses, enviaments, impostos i comissions.
£ 792
Total £ 5,335 £ 10,763
Necessary
Supplemental

General information

La nostra escola va començar l'any 2012 amb 15 alumnes, actualment són 45 i el pati que tenim de quitrà i pedres comença a ser perillós. Tenim 11 nens entre 2 i 3 anys, 18 nens de 4 i 5 anys i 15 alumnes de primària de 6 a 10 anys.
Necessitem condicionar el terra del pati, aplanar el terra, cimentar i posar una superfície adient: goma, gespa artificial, racó de sorra..
La nostra escola depèn de les subvencions que els governs català i francès ens dones i de les quotes de les famílies (cada família paga en funció dels seus ingressos) Aquestes subvencions són molt ajustades i no podem accedir a realitzar cap obra d'aquest tipus. És per això que hem organitzat aquesta campanya, per poder realitzar aquesta millora amb l'ajuda de la població que conegui o que vulgui conèixer el nostre projecte i ajudar-nos a poder oferir una millor atenció als nostres alumnes.

Main features and goals of the crowdfunding campaign

Necessitem un pati en condicions perquè l'esbarjo és essencial per a l'aprenentatge. Volem oferir als nostres alumnes un entorn adaptat a les seves necessitats. Un espai que permeti viure, jugar, experimentar i descobrir l'entorn amb confiança i sense cap perill.

13002427-1081170655283024-3687651541980655972-o.jp

Why this is important

La nostra escola va començar l'any 2012 amb 15 alumnes, actualment són 45 i el pati que tenim de quitrà i pedres comença a ser perillós. Tenim 11 nens entre 2 i 3 anys, 18 nens de 4 i 5 anys i 15 alumnes de primària de 6 a 10 anys.
Necessitem condicionar el terra del pati, aplanar el terra, cimentar i posar una superfície adient: goma, gespa artificial, racó de sorra.. Amb el pati actual els infants es fan mal sovint, rascades, talls, cops.. Les pedres són perilloses perquè tenim alumnes petits de 2 anys que hem de vigilar constantment. Cada cop tenim més alumnat i arreglar el pati és cada cop més essencial.

img-20170116-wa0067-1-.jpeg

Goals of the crowdfunding campaign

Aconseguir bona part del finançament per condicionar el pati de la nostra escola: anivellar el terra, cimentar, posar una superfície adient com gespa artificial, sorra i goma. Decorar el pati amb racons de joc i espais d'esbarjo.

dsc-0672.jpg

Team and experience

L'equip el formem: l'Helena: tutora de primària, la Isabel i la Valerie: auxiliars d'infantil, l'Hélène: mestra de francès i la Sònia: tutora d'infantil i directora. Som un equip motivat que dia rere dia dóna el millor de si mateix per tirar endavant un projecte educatiu transfronterer, multilingüe i de qualitat. La nostra escola és oberta des del setembre del 2012. La demanda és cada cop més creixent. El tipus d'ensenyament que oferim s'adapta a les necessitats de la població de la comarca i malgrat totes les dificultats econòmiques hem crescut any rere any, som cada cop més coneguts i tenim tota l'energia i ganes de continuar endavant.

14206015-1185788048154617-7115713323649660538-o.jp

Social commitment

Sustainable Development Goals

 • Good Health and Well-Being

  Ensuring healthy lives and promoting the well-being for all at all ages is essential to sustainable development.

 • Quality Education

  Obtaining a quality education is the foundation to improving people’s lives and sustainable development.

 • Gender Equality

  Gender equality is not only a fundamental human right, but a necessary foundation for a peaceful, prosperous and sustainable world.

 • Decent Work and Economic Growth

  Sustainable economic growth will require societies to create the conditions that allow people to have quality jobs.

 • Industry, Innovation and Infrastructure

  Investments in infrastructure are crucial to achieving sustainable development.

 • Sustainable Cities and Communities

  There needs to be a future in which cities provide opportunities for all, with access to basic services, energy, housing, transportation and more.