Posem en marxa Som Mobilitat a Barcelona

Contributing € 20
Kit per a un millor transport públic

Podràs sumar a la campanya de presentació massiva d'instàcies per a una ciutat més sostenible una instància per reivindicar més transport públic al teu barri, més freqüències de pas, més tramvia, més rodalies, etc.

> 02 Co-financiers
Contributing € 20
Kit Reivindicatiu

Podràs sumar a la campanya de presentació massiva d'instàcies per a una ciutat més sostenible una instància per reivindicar més carrils bici, més espai pels vianants, més espai verd, etc. al teu carrer/barri.

> 02 Co-financiers
Contributing € 30
Reconeixement + Samarreta

Incloem el teu nom a l'apartat de col·laboradors de la web i una samarreta Km0 de cotó orgànic de Som Mobilitat (inclou despeses d'enviament).

> 19 Co-financiers
Contributing € 40
Kit Revolucionari

Obtindràs una samarreta Km0 de cotó orgànic de Som Mobilitat (inclou despeses d'enviament), un paquet d'adhesius, 10 cartells i 50 flyers de Som Mobilitat per a distribuir al teu barri.

> 05 Co-financiers
Contributing € 45
Kit Mou-te en transport públic i vehicle elèctric

Obtindràs reconeixement al web + una T10 d'1 zona + 5 hores de mobilitat elèctrica

> 05 Co-financiers
Contributing € 45
Kit Tastaolletes principiant

Obtindràs reconeixement al web, una samarreta Km0 de cotó orgànic de Som Mobilitat i podràs gaudir de 4 hores de mobilitat elèctrica.

> 06 Co-financiers
Contributing € 45
Fes mobilitat elèctrica compartida i menja Km0

Obtindràs dues hores de mobilitat elèctrica compartida i un menú Km0 i ecològic a Lasal del Varador de Mataró.

> 00 Co-financiers
Contributing € 55
Kit Tastaolletes

Obtindràs reconeixement al web, una samarreta Km0 de cotó orgànic i podràs gaudir de 6 hores de mobilitat elèctrica

> 02 Co-financiers
Contributing € 60
Kit Tastaolletes motivat

Obtindràs reconeixement al web una samarreta Km0 de cotó orgànic de Som Mobilitat (inclou despeses d'enviament) i podràs gaudir de 8 hores de mobilitat elèctrica

> 04 Co-financiers
Contributing € 65
Kit Mou-te en transport públic i vehicle elèctric

Obtindràs reconeixement al web, una T10 d'1 zona + 10 hores de mobilitat elèctrica

> 03 Co-financiers
Contributing € 70
Kit Instituts de Secundària

Vindrem a realitzar l'activitat "Parlem de mobilitat sostenible i ensenyem un cotxe elèctric" al teu institut de secundària.

> 01 Co-financiers
Contributing € 80
Kit Mou-te en transport públic i vehicle elèctric (15 hores)

Obtindràs reconeixement al web, una T10 d'1 zona + 15 hores de mobilitat elèctrica

> 05 Co-financiers
Contributing € 80
Kit Vull moure la meva organització amb mobilitat elèctrica compartida i no sé per on començar

Podràs realitzar un assessorament personalitzat sobre les possibilitats que té la teva organització per dur a terme una mobilitat +sostenible.

> 00 Co-financiers
Contributing € 90
Kit Associatiu

Vindrem a fer una xerrada sobre el projecte de Som Mobilitat al teu barri o a la teva organització + una sessió pràctica per a provar vehicles elèctrics.

> 04 Co-financiers
Contributing € 95
Kit Recicla la teva bicicleta vella

Obtindràs reconeixement al web, una samarreta Km0 de cotó orgànic de Som Mobilitat i un curs de reutilització d’una bici abandonada (amb Biciclot)

> 00 Co-financiers
Contributing € 100
Kit Ralli Som Mobilitat

Podràs formar un equip (màxim 4 persones) i participar en el proper Ralli de Som Mobilitat on guanya el que menys energia consumeix.

> 02 Co-financiers
Contributing € 100
Kit Me'n vaig i ja tornaré dilluns

Obtindràs reconeixement al web, una samarreta Km0 de cotó orgànic de Som Mobilitat i podràs gaudir de dos dies (en cap de setmana) de mobilitat elèctrica

> 10 Co-financiers
Contributing € 140
Kit Me'n vaig de pont i ja tornaré

Obtindràs reconeixement al web, una samarreta Km0 de cotó orgànic i podràs gaudir tres dies (cap de setmana + dill o div) de mobilitat elèctrica

> 02 Co-financiers
Contributing € 500
Kit Vull moure la meva organització amb mobilitat elèctrica compartida

Podràs gaudir de 125 hores de mobilitat amb cotxe elèctric per a desplaçaments en trajectes laborals de la teva organització.

> 00 Co-financiers
Contributing € 500
T'instal·lem un punt de càrrega al teu aparcament

Posa el teu pàrking a disposició de Som Mobilitat: t'instal·lem el punt de càrrega i et paguem el lloguer amb hores de mobilitat elèctrica compartida.

> 00 Co-financiers
Contributing € 550
T'instal·lem un punt de càrrega al teu aparcament (per entitats/empreses)

Posa el pàrking de la teva organització a disposició de Som Mobilitat: t'instal·lem el punt de càrrega, et paguem el lloguer amb hores de mobilitat elèctrica compartida i venim a fer una xerrada informativa.

> 00 Co-financiers

Els grups locals, la clau del nostre projecte cooperatiu

06 | 03 | 2018
Els grups locals, la clau del nostre projecte cooperatiu

Som Mobilitat va néixer el juny de 2016 amb una fita ambiciosa: transformar el model actual de mobilitat. Volíem passar dels cotxes de combustió als cotxes elèctrics, de la propietat privada a la col.lectiva. Com ho podíem fer? Els impulsors del projecte ho vam tenir molt clar: a través d'una cooperativa de consumidors on la suma de tots tingués un resultat multiplicador. Volem treure cotxes del carrer, així que l'única forma de fer-ho és compartint-los, reduint-ne el nombre.

Som Mobilitat sorgeix a Mataró però des dels seus inicis crida l'atenció a persones de tot Catalunya, que ens fem sòcies del projecte i comencem a impulsar grups locals als nostres municipis. Olot, Amposta, Rubí... són els primers en apostar per aquest model. Des de fa uns mesos diverses sòcies de Barcelona ens hem començat a articular per poder aplicar aquest model a la nostra ciutat: amb la quantitat de reptes ambientals que tenim no ens podem quedar de braços creuats! Així doncs, creem el grup promotor de Barcelona i, quan surt l'oportunitat de participar en aquesta campanya de matchfunding, no ens ho pensem dues vegades.

Sabem que aquest projecte cooperatiu té molts ingredients transformadors i volem donar-lo a conèixer barri a barri. És aquí, en les distàncies curtes, on ens sentim més còmodes. Volem que cada barri tingui un grup local, on les sòcies discuteixin sobre els reptes i necessitats en l'àmbit de la mobilitat i decideixin allò que més els convé, pensant sempre en el bé comú. Cada cas serà diferent i les respostes poden ser múltiples: compartir cotxes entre particulars, impulsar compres col.lectives de bicicletes elèctriques, crear punts de càrrega, establir rutes fixes de casa a la feina entre veïns...

Des del grup promotor de Barcelona volem fer una crida a totes aquelles persones, sòcies o no de la cooperativa, que es preocupen per la qualitat de l'aire de la seva ciutat, que es mouen normalment amb transport públic però que puntualment necessiten un cotxe, que creuen que des de l'organització horitzontal i compartida totes som més fortes... a totes vosaltres us animem a formar part del desplegament de Som Mobilitat a Barcelona. I tu, puges a la mobilitat +sostenible?

Comments

Inicia sesión para dejar un comentario