TOLERÀNCIES, menjant amb il·lusió

Header image
Watch video
Finished 25 / 07 / 2015
Funded!
Received
€ 9.510
Minimum
€ 8.500
Optimum
€ 16.300
100 Co-financiers

Contributing € 10

TOLERÀNCIES AMB IL·LUSIÓ

Totes les contribucions són benvingudes i es mereixen un gran agraïment al web de Toleràncies.

> 08 Co-financiers

Contributing € 20

AMANT DE LA CUINA

Aprèn a cuinar amb un recull de receptes lliures d’al·lèrgens + recompensa anterior

> 18 Co-financiers

Contributing € 40

BOSSA MERCAT SOSTENIBLE

Anem a comprar amb la bossa de Toleràncies + recompenses anteriors.

> 27 Co-financiers

Contributing € 65

TASTA’M

T’oferim un tastet degustació de productes lliures d’al•lèrgens en grup + recompenses anteriors

> 06 Co-financiers

Contributing € 100

TASTA’M PERSONALITZAT

Un tastet degustació de productes lliures d’al·lèrgens personalitzat + bossa Toleràncies + recull de receptes + agraïments. Fora de Catalunya els desplaçaments són a part.

> 12 Co-financiers

Contributing € 150

PER CENTRES EDUCATIUS O RESTAURADORS – CONEIX LES AL•LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES

Xerrada sobre conceptes bàsics de les al•lèrgies i les intoleràncies alimentàries + tastet degustació grupal. No inclou el desplaçament / transport fora de Catalunya

> 04 Co-financiers

Contributing € 200

AGAFA LA CISTELLA

T’obsequiem amb una cistella petita de productes de qualitat i artesans sense al•lèrgens + tastet degustació grupal + bossa Toleràncies + recull de receptes + agraïments. Fora de Catalunya el desplaçament i/o enviaments són a part

> 03 Co-financiers

Contributing € 300

AGAFA AQUESTA CISTELLA GRAN

T’obsequiem amb una cistella gran de productes de qualitat i artesans sense al•lèrgens + tastet degustació grupal + bossa Toleràncies + recull de receptes + agraïments. Fora de Catalunya els desplaçaments i/o enviaments són a part

> 01 Co-financiers

Contributing € 500

Espònsor on the road

Afegirem el logotip de la teva entitat o empresa a la Food Truck Toleràncies durant 2 anys.

> 01 Co-financiers

Contributing € 500

T’ASSESSOREM

Una sessió virtual sobre al•lèrgies i intoleràncies alimentàries + cistella gran + tastet degustació grupal + bossa Toleràncies + recull de receptes + agraïments

> 00 Co-financiers

Contributing € 1.000

MUNICIPIS I ENTITATS EMPRENEDORIA - CONEIX LA FOOD TRUCK TOLERÀNCIES:

Venim a la plaça del poble del teu municipi amb el Food Truck Toleràncies, t'ensenyem el vehicle + fem una xerrada del procés d'emprenedoria de la iniciativa + una xerrada sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries + fer un tast de degustació en grup de productes sense al·lèrgens.

> 01 Co-financiers

About this project

Food Truck amb productes lliures d'al·lèrgens per les zones rurals

Needs Infrastructure Minimum Optimum
Transformació FOOD TRUCK TOLERÀNCIES
Volem convertir una furgoneta de segona mà a una Food Truck nova….LA FOOD TRUCK TOLERÀNCIES. Per fer aquesta transformació i condicionar una cuina sobre rodes és imprescindible un forn de gas, una fregidora, un extractor de fums, un congelador expositor, una nevera, llums, incorporació de bateries, entre d'altres.
€ 8.500
Needs Material Minimum Optimum
DISSENY I DIFUSIÓ FOOD TRUCK TOLERÀNCIES
Un cop condicionada la Food Truck Toleràncies de dins, és necessari transformar-la de fora, a través d'un disseny adient, una rotul·lació i pintura atractiva. A més, d'una web de la iniciativa i una bona difusió als diferents mitjans de comunicació i xarxes socials, per donar a conèixer TOLERÀNCIES arreu de les zones rurals.
€ 7.800
Total € 8.500 € 16.300
Necessary
Supplemental

General information

"Toleràncies, menjant amb il·lusió" és una iniciativa per sensibilitzar a la població i aportar solucions sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Un projecte que neix de la pròpia experiència de l'emprenedora, la Laia, al detectar-li un seguit d'intoleràncies alimentàries (gluten, lactosa, entre d'altres) que l'han ensenyat a viure en primera persona algunes limitacions alimentàries que això suposa.

"Toleràncies" dóna resposta a les dificultats que es puguin trobar totes aquelles persones que pateixen algun tipus d'al·lèrgia o intolerància alimentària, tot proporcionant-los informació i assessorament. Alhora, també assessora i forma empreses i entitats del sector de la restauració, interessades en conèixer com adequar les seves instal·lacions i oferir un servei i productes aptes per al·lèrgics i intolerants. A més, aquesta iniciativa també dissenya i gestiona campanyes de sensibilització municipals dirigides a informar a la població, majoritàriament de les zones rurals.

Ara, però, tenim una nova il·lusió: distribuir productes de qualitat i sense al·lèrgens. I ja hem pensat com fer-ho... AMB EL FOOD TRUCK TOLERÀNCIES!

Ens ajudes a posar en marxa el comptaquilòmetres de Toleràncies?

Main features and goals of the crowdfunding campaign

El "Food Truck" és una tendència culinària sobre rodes, un servei de cuina itinerant mitjançant un camió o furgoneta, on l'espai interior està totalment adaptat a les corresponents normes sanitàries.

Es tracta d'un servei idoni i únic a Catalunya, que ens permetrà acostar productes de qualitat, artesans i sense al·lèrgens, a un segment de població que té serioses dificultats per accedir-hi de forma habitual.

Necessitem un cop de mà per a fer realitat el FOOD TRUCK TOLERÀNCIES, i així arribar a tots els racons del nostre territori.

On treballem / on ens trobaràs?
L'àmbit d'actuació de "Toleràncies" es concentra a les comarques catalanes centrals i nord-oest de Catalunya.

I els nostres productes alimentaris
Al "Food Truck Toleràncies" comercialitzem productes de qualitat lliures d'al·lèrgens. Uns productes elaborats per productors i artesans i degudament certificats, que compleixen amb totes les condicions sanitàries establertes i amb una garantia d'estar lliure de contaminacions creuades.

Al nostre "Food Truck" hi trobaràs tot tipus de productes, frescos, congelats, secs i plats cuinats lliures d'al·lèrgens.

pantalles-tolerancies-pepe-02.jpg

Why this is important

"Toleràncies" és una iniciativa innovadora que sorgeix amb la voluntat d'atendre una mancança real en la nostra societat. Una oportunitat que convergeix salut, alimentació i cuina per sensibilitzar sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries a les comarques rurals amb pocs recursos, productes i informació sobre aquesta temàtica.

Què volem aconseguir amb el crowdfunding?
Volem convertir una furgoneta de segona mà en una Food Truck nova... La FOOD TRUCK TOLERÀNCIES!!!!

Tenim l'empenta i la il·lusió per iniciar el projecte, però necessitem un cop de mà per a fer-lo del tot realitat.

pantalles-tolerancies-pepe-03.jpg

Goals of the crowdfunding campaign

OBJECTIUS DE LA INICIATIVA TOLERÀNCIES

  • Informar i sensibilitzar a la població rural sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
  • Ser un vector d'informació, recursos, eines i productes relacionats amb aquestes limitacions alimentàries.
  • Facilitar, amb els nostres serveis i productes, la vida de les persones de les zones rurals que pateixen al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries.
  • Distribuir productes de qualitat amb un format innovador (FOOD TRUCK TOLERÀNCIES)
  • Introduir i millorar la cultura alimentària relacionada amb les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries als centres educatius i el sector de la restauració, entre d'altres.

OBJECTIUS DE LA CAMPANYA DE CROWFUNDING

  • Aconseguir el finançament òptim per fer realitat la FOOD TRUCK TOLERÀNCIES...
  • Transformació furgoneta - FOOD TRUCK TOLERÀNCIES

Volem compartir i fer partícips de l'evolució i naixement del "FOOD TRUCK TOLERÀNCIES" a totes aquelles persones que col·laborin i aportin el seu granet de sorra... per sentir-se part del projecte... Aquí comença el camí!!!

pantalles-tolerancies-pepe-04.jpg

Team and experience

La iniciativa emprenedora “TOLERÀNCIES, MENJANT AMB IL·LUSIÓ” neix d’una experiència real de la promotora del projecte, en detectar-li fa uns tres anys i mig diverses intoleràncies (gluten, lactosa, entre d’altres). Durant aquest temps he pogut experimentar a la meva pròpia pell moltes de les complicacions i restriccions alimentàries que això suposa.

Per aquest motiu i davant aquesta situació he trobat la motivació i l’empenta per començar TOLERÀNCIES (menjant amb il·lusió), participant en campanyes de sensibilització, jornades de formació i demostracions culinàries.

A més, també compto amb l’ajuda de molts col·laboradors que donen forma a aquest projecte integral com dissenyadors, periodistes, restauradors, economistes, apart del suport mental incondicional dels familiars i amics.

dsc-8378.jpg logo-1-.png

Social commitment