Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a casa nostra. EL DOCUMENTAL

Header image
Watch video
Finished 28 / 11 / 2017
Funded!
Received
€ 18.491
Minimum
€ 13.965
Optimum
€ 27.510
434 Co-financiers

Contributing € 5

Reconeixement

Reconeixerem la teva aportació al documental mostrant el teu nom als crèdits del documental i a la web del Tot Inclòs.

> 14 Co-financiers

Contributing € 10

Visualització on-line + Reconeixement

A part de reconèixer la teva aportació al documental et passarem un enllaç, després de l'estrena oficial, per a que puguis visualitzar el documental on-line.

> 95 Co-financiers

Contributing € 20

Entrada estrena oficial + Reconeixement

A part del reconeixement, et donarem una entrada per a assistir a l'estrena del documental.

> 100 Co-financiers

Contributing € 25

Postals + Visualització on-line + Reconeixement

A part del reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, t'enduràs 3 postals dissenyades per Pau Oliver per a les jornades «Ciutat és de qui l'habita, no de qui la visita».

> 26 Co-financiers

Contributing € 30

Poster + visualització on-line + Reconeixement

A part del pertinent reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, et donarem un pòster a triar entre: la il·lustració d'alguna de les 4 portades, l'Hara-Guiri, el Benvingut Turisme Insostenible i el propi pòster del documental.

> 18 Co-financiers

Contributing € 40

Bossa de tela + visualització on-line + Reconeixement

A part de la possibilitat de veure el documental a la xarxa i del merescut reconeixement, t'obsequiarem amb una bossa de tela amb el disseny de l'Hara-Guiri.

> 49 Co-financiers

Contributing € 50

DVD + Reconeixement

A part del reconeixement, et donarem una còpia del DVD del documental.

> 48 Co-financiers

Contributing € 100

Lot complet + Entrada estrena oficial + Reconeixement

A part de reconèixer el teu suport i assistir a l'estrena oficial del documental, t'oferirem un lot complet de productes: tres postals, un pòster, una bossa de tela i el DVD del documental.

> 52 Co-financiers

Contributing € 500

Projecció del documental

Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.

> 01 Co-financiers

Contributing € 1.000

Productora associada + projecció del documental

Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, el seu nom apareixerà als crèdits del documental com a productora associada (en el cas de ser un col·lectiu/organització, apareixerà el logotip). A part, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.

> 01 Co-financiers

Perquè necessitam arribar al pressupost òptim?

30 | 10 | 2017
Perquè necessitam arribar al pressupost òptim?

Una vegada varem superar el pressupost mínim, ja podem assegurar que el documental Tot Inclòs serà una realitat. Tot i així, la campanya de recaptació de diners continua per tal d’assolir el pressupost òptim i poder garantir a l’equip tècnic més recursos per poder fer un documental de qualitat. Quins són aquests recursos? A continuació vos els detallem.

Primer de tot, asseguraríem a l’equip tècnic, format pel director, la productora, un realitzador, un muntador, un tècnic de so i un grafista, un sou un 50% major per a que pugui allargar el temps durant el que podrà fer feina. Per a que aquestes persones puguin dedicar-s’hi íntegrament al documental, necessitem garantir que tendran un sou digne durant prou temps. A més, si aconseguíssim els diners necessaris, a l’actual equip tècnic hi podríem sumar la feina d’un mesclador de so i d’una persona que s’encarregui de la post-producció, aconseguint així que el resultat final del documental sigui de la millor qualitat possible.

A part, si aconseguim més diners, podrem oferir a l’equip tècnic més infraestructura qualificada per poder polir el documental: es podrà llogar una sala per editar-lo a l’hora que podrem allargar el lloguer de la sala de so.

Finalment, amb l’assoliment del pressupost òptim, podríem adquirir més recursos materials per tal de completar el documental. Així, podríem adquirir els drets tant d’imatges d’arxiu –tan necessàries per il·lustrar gràficament com Mallorca ha anat esdevenint un monocultiu turístic– com musicals, per acabar de perfeccionar el treball. Aquestes dues partides són les més grosses de totes, i són gairebé imprescindibles per donar perspectiva històrica al documental.

En resum: necessitem més diners per enfortir l’equip tècnic i proporcionar-li recursos materials i infraestructura per poder fer la seva tasca. Ens ajudes a garantir-lis tot el necessari perquè puguin fer un documental d’alta qualitat?

Comments

Inicia sesión para dejar un comentario