#projectedesigualtats

Header image
Watch video
Finished 14 / 04 / 2015
Funded!
Received
€ 1.318
Minimum
€ 526
Optimum
€ 1.062
50 Co-financiers

Contributing € 5

Agraïment a les xarxes socials

Agrairem l'aportació públicament al web del centre i a compte de Twitter @ielesvinyes.

> 04 Co-financiers

Contributing € 10

Exemplar de la revista en paper

Agrairem l'aportació públicament al web i al compte de Twitter (@ielesvinyes) del centre. Reservarem un exemplar de la revista en paper. Us avisarem quan el pugueu venir a buscar al centre (en cas d'enviament veure demés recompenses individuals).

> 11 Co-financiers

Contributing € 15

Reconeixement a la revista

Agrairem l'aportació públicament al web i al compte de Twitter (@ielesvinyes) del centre. Reservarem un exemplar de la revista en paper. Us avisarem quan el pugueu venir a buscar al centre (en cas d'enviament veure demés recompenses individuals). A la contraportada de la revista mencionarem la vostra aportació en senyal de reconeixement.

> 07 Co-financiers

Contributing € 20

Reconeixement a la revista + Enviament per correu postal

Agrairem l'aportació públicament al web i al compte de Twitter (@ielesvinyes) del centre. Reservarem un exemplar de la revista en paper i l'enviarem a l'adreça postal que ens indiqueu. A la contraportada de la revista mencionarem la vostra aportació en senyal de reconeixement.

> 18 Co-financiers

Contributing € 100

Us expliquem el treball per projectes!

Una representació de l'equip docent de 2n d'ESO vindrà al vostre centre-entitat a explicar-vos com treballem per projectes a Les Vinyes (despeses de desplaçament només cobertes per àrea de Catalunya).

> 04 Co-financiers

About this project

Lluitem contra les desigualtats divulgant informació en obert a través d'una revista
Needs Infrastructure Minimum Optimum
Edició de 150 exemplars
Edició en paper de 150 exemplars de la revista (pressupost realitzat a través de Pixartprinting SpA). Característiques de la edició: A4 en color, paper interior "Classic demimatt - Estucado mate (130gr)", paper portada "Classic demimatt - Estucado Mate 300gr plastificado", encuadernació grapada.
€ 501
Cost de campanya (150 exemplars)
21 € Gestió goteo.org + 4 € Gestió bancària
€ 25
EDICIÓ DE 300 EXEMPLARS
El nombre d'exemplars que durem a impremta està subjecte a les aportacions que rebem. Aquesta partida és el cost afegit que suposaria augmentar la tirada a 300 exemplars. En cas d'aconseguir el finançament necessari es distribuiran els exemplars de la revista entre col·lectius i entitats desafavorides o compromeses amb la lluita per les desigualtats.
€ 415
Cost Campanya (300 exemplars)
38 € Gestió goteo.org + 8 € Gestió bancària
€ 21
Needs Task Minimum Optimum
Enviament Postal
Costos d'enviament postal de la revista en paper a cofinançadors que hagin escollit aquesta opció. La quantitat final d'aquest apartat queda en funció del nombre de persones que ho sol·liciti.
€ 100
Total € 526 € 1.062
Necessary
Supplemental

General information

Estem buscant finançament per l'edició en paper d'una revista realitzada per nosaltres mateixos sobre les diferents desigualtats presents al món.

Som els i les alumnes de 2n d'ESO de l'Institut-Escola Les Vinyes (Castellbisbal) i aquesta revista s'emmarca en el treball per projectes que duem a terme al centre.

Cada trimestre realitzem un projecte, i tots ells tenen finalitats educatives que, un cop finalitzats, ens agrada compartir.

Els objectius respecte el projecte global, són:

  • Aprendre sobre les diferents desigualtats socials i lluitar contra elles
  • Transmetre aquesta informació a través de la revista
  • Aprendre a fer una revista amb tot el seu procés inclòs (redactar, dissenyar, produir, difondre...)
  • Aprendre a treballar cooperativament

Main features and goals of the crowdfunding campaign

En aquest projecte formem part 88 alumnes amb la finalitat de fer una revista d'unes 60 pàgines amb 22 temes, com per exemple els drets humans, la llibertat d'expressió, el racisme, el gènere...

Ens organitzem en grups base de 4 persones, i cada grup desenvolupa un subtema. Alhora cada persona té un rol expert (redactor, dissenyador, il·lustrador o productor).

img-20150319-092841.jpg

Why this is important

La nostra motivació es concienciar a la gent de que al món hi han moltes desigualtas, i volem transmetre el que hem aprés al respecte.

img-20150320-124351.jpg

Goals of the crowdfunding campaign

Els productors tenim com a objectiu aconseguir ajuda per a la revista a través d'aquesta pàgina de finançament col·lectiu.

L'objectiu mínim cobrirà els costos d'impressió de 150 revistes, mentre que si aconseguim l'objectiu òptim podríem editar fins a 300 revistes o més.

En cas d'aconseguir o superar l'òptim, les revistes no distribuïdes entre les persones comecenes es distribuiran entre col·lectius i entitats desafavorides o compromeses amb la lluita contra les desigualtats.

img-20150319-172004.jpg img-20150320-112408.jpg

Team and experience

Alguns dels alumnes de 2n d'ESO ja tenim experiència prèvia en la realització de revistes, degut a la nostra participació en l'edició de la revista del centre.

Apart, tenim experiència en altres projectes exitosos.

img-20150317-113405.jpg

Social commitment